logo skoleni-kurzy

KURZ PRO INSTRUKTORY CYKLISTIKY A CYKLOTUR KOMENTÁŘE KE KURZU


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



skoleni-kurzy.eu

[skoleni-kurzy.eu] Zde najdete různé kurzy, školení, semináře a rekvalifikační kurzy z různých oborů.

Nenašli jste kurz, školení a/nebo seminář?

Pošlete nám nezávaznou poptávku po kurzu a my se ho pokusíme najít a pošleme Vám kontakt na vzdělávací firmu a/nebo Vaši poptávku kurzu zveřejníme v seznamu poptávek.

Registrace školící firmy

Jste školící firma, vzdělávací instituce a/nebo pořádáte školení, kurzy, rekvalifikační semináře? Zaregistrujte svoji firmu na serveru a zvyšte počet svých klientů.
 

Náhodný kurz/školení


Porušení smlouvy jaké přináší důsledky a jak jim čelit? (prakticky a v souvislostech) ON LINE - Agentura BOVA - RNDr. Ivana Hexnerová
Odborný program semináře * Základní pojmy - co je smluvní povinnost, jak se třídí a v čem se odlišují - režim povinností před uzavřením smlouvy a po splnění závazku * Prodlení dlužníka - věřitele - předpoklady prodlení dlužníka, určení počát

^

 

 

KURZ PRO INSTRUKTORY CYKLISTIKY A CYKLOTUR KOMENTÁŘE KE KURZU

Viz také následující kurzy :
  • MS Excel - programování v jazyku VBAMS Excel - VBA ProgrammingPodrobnosti
  • HTML5 a CSS3 pro pokročilé - Moderní kódování webuHTML5 and CSS4 AdvancedPodrobnosti
  • SharePoint - základy pro efektivní spolupráciSharePoint - Navigating for Effective CollaborationPodrobnosti
  • Controlling II pro specialistyPodrobnosti
  • Projektové řízeníProject ManagementPodrobnosti


Kurz pro instruktory cyklistiky a cykloturistiky
- Komentáře a dotazy na školení/kurz



Re: Dotaz ke kurzu: Spinning
- komentář #1953 ze dne: 2010-06-17 11:55:09 (-> 1392)
  • Dobrý den, vzhledem k tomu, že jste již projevil a předběžný zájem nebo se dotazoval a na náš vzdělávací sportovní kurz s názvem: Kurz pro instruktory indoor cyklistiky, dovolujeme si Vám oznámit, že byl vypsán nový termín. Informace a přesné datum najdete na www.skoleni-kurzy.eu skola_kurz-55_firma-bp-sport-mgr-lukas-binter  V případě Vašeho zájmu nám prosím zašlete přihlášku.                                                       S pozdravem za středisko vzdělávání BP SPORT Lukáš Binter Odkaz(y): 16.10.2010 - Kurz pro instruktory indoor cyklistiky Termín: 16. - 17.10. a 23. - 24.10.2010 - Praha-Nové MěstoKurz pro instruktory indoor cyklistiky


Dotaz ke kurzu: Kurz pro instruktory cykloturistiky
- komentář #1667 ze dne: 2010-04-16 11:06:49
  • Dobrý den, ráda bych se zeptala na termín kurzu. Dostala jsem zprávu o změně termínu, ale žádnou změnu jsem nezaregistrovala. Dále bych potřebovala vědět, jestli jsem na kurz přihlášena a zda ho mám zaplacený. Děkuji. Jitka Bedenková, ZŠ Karla IV., Karla IV. 1024 19, 400 03 Ústí nad Labem


Re: Dotaz ke kurzu: Spinning
- komentář #1393 ze dne: 2010-02-18 08:54:01 (-> 1392)
  • Dobrý den, děkujeme za Vaši e-mailovou zprávu. Naše kurzy kurzy na cyklistických trenažérech jsme dříve nazývali &" Kurz pro instruktory spinningu &" . Tým BP SPORTU, který donedávna organizoval kurzy spinningu, se rozhodl udělat v programech a přístupech na cyklistických trenažérech krok vpřed. Vytvořil nový kurz „Kurz pro instruktory indoor cyklistiky“, který nabízí ještě více různých forem těchto aktivit. Snaží se účastníky naučit zábavně vést lekce a vkusně vybírat doprovodnou hudbu. Lektoři se tedy na tomto kurzu snaží prezentovat vše zajímavé, co lze pro skupinu jezdců pohánějících cyklistické trenažéry a naslouchajících hudbě využít. Podrobné informace a aktuální termíny našich kurzů získáte zde: www.skoleni-kurzy.eu skola_kurz-55_firma-bp-sport-mgr-lukas-binter Přihlášeným účastníkům pak zasíláme informace o vybraném termínu školení (přesné místo, časy atd.). V případě dalších otázek, nás prosím znovu kontaktujte: e-mailem či telefonicky. Přejeme hezké dny. Zdraví Lukáš Binter.


Dotaz ke kurzu: Spinning
- komentář #1392 ze dne: 2010-02-17 12:23:48
  • Dobrý den, jezdím intenzivně spinning 6 let a na popud přátel bych si ráda u vás udělala kurz. Nejlépe duben, květen. Děkuji za informace.





[dotaz na školení/kurz] Formulář pro komentáře, dotazy a odpovědi


Dotaz ke kurzu: Kurz pro instruktory cyklistiky a cykloturistiky
text dotazu, ostatní data (tel/email) se samozřejmě nezveřejňují a nezobrazují, pouze budou přeposlána školící firmě

   ... a pro kontrolu zadejte prosím znova Váš email
Někdy je zadaná špatná emailová adresa a odpověď se vrátí, proto prosím zadejte email dvakrát

            



Chci poslat přihlašovací údaje na server skoleni-kurzy.eu
[Registrovat jako uživatele Ano/Ne]

Pokud jste přihlášeni, email nemusíte zadávat




Vložte potvrzovací kód Vložte číslo             

Pro změnu potvrzovacího kódu je možno znovu načíst stránku
Zpět ke kurzu

Kurz pro instruktory cyklistiky a cykloturistiky

Výstroj a výzbroj [základní rozdělení jízdních kol, údržba jízdních kol, doplňky], historie a vývoj, disciplíny, cyklostezky, bezpečnost a základní pravidla silničního provozu . Praktická část - praktická výuka cykloturistiky.

... Zpět ke kurzu  -> Kurz pro instruktory cyklistiky a cykloturistiky



BP SPORT

Vzdělávací a sportovní středisko SPORT BP je organizací, která se zabývá školení m instruktorů a samotnou výukou v různých sportovních disciplínách. Zároveň se věnuje outdoorovým kurzům pro nejrůznější organizace. Kurzy SPORT BP jsou přístupné pro nejširší veřejnost a licenci či dovednosti lze uplatnit ve všech sférách – školní, zájmové nebo komerční. Instruktorské sportovní školení a výukové kurzy zajišťuje kvalitní skupina lektorů, která vzešla z bývalého Pedagogického centra v Českých Budějovicích a dříve Krajského pedagogického ústavu. Činnost SPORT BP je právně ukotvena na základě akreditovaného pracoviště Ministerstva školství mládeže a tělovýchovy České republiky a akreditacemi v různých sportovních disciplínách. Pro každý sport máme v našem lektorském týmu odborníka, který má zkušenosti ze závodní podobou konkrétní disciplíny. Vedle toho disponujeme lektory ze zkušenostmi z výuky daného sportu. Jsme přesvědčeni, že zkušenosti ze závodního sportu a praxe ve výuce se vzájemně velmi dobře doplňují. Vedle školení v oblasti sportu se zabýváme dalšími sportovními aktivitami. Outdoorové kurzy realizuje tým odborníků, který má v této oblasti dlouholeté zkušenosti pořádáním akcí v této oblasti. Naše akce vychází s individuálních požadavků konkrétní společnosti. Aktivity jsou zaměřeny jednak na konkrétní sportovní disciplíny a na akce, které se zaměřují na kolektiv zaměstnanců konkrétní společnosti.V naší činnosti převažují zejména zejména teambuildingové sportovní programy.

BP SPORT

Nové kurzy a školení od této školící firmy (RSS)
 
 
RSS
RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2024 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 775 193 488
Fax:
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Školení: Úskalí malých rozpočtových pravidel z pohledu MF ČR v květnu 2024 - Praha
^